Wie ben ik?

 

Wie ben ik?

 

De redenen om doula te worden komen voort uit mijn

eigen ervaringen rondom zwangerschap en bevallen, en de sterke verbondenheid die ik voel met vrouwen, en in dit specifieke geval met zwangeren en barenden.

Ik merk dat het (opnieuw) eren van vrouwenkracht een steeds groter wordend thema is in mijn leven. En een manier waar zich dat in uit is via mijn doula-werk.

 

Mijn laatste eigen bevalling is, in tegenstelling tot de twee ervoor, er één met een gouden randje geweest. Vertrouwen was erg belangrijk, maar ook ontspanning en rust. Dit allemaal op weg naar de geboorte, en tijdens de geboorte zelf.

 

Ik heb mogen ervaren dat een goede bevalling echt een krachtgevende ervaring kan zijn.

 

Wist je dat je je eigen 'droom'bevalling kan creëren door je zwangerschap en bevalling in eigen handen te nemen i.p.v. die uit handen te geven ? Dit kan je o.a. doen door je goed voor te laten lichten over alle aspecten omtrent zwangerschap en bevalling, je eigen keuzes daarin te maken en het volgen van je instinct.

Baren is een natuurlijk en instinctief proces, waar vrouwen zonder meer op kunnen vertrouwen. Ook op mentaal en emotioneel gebied is er vaak veel ruimte en mogelijkheid tot groei tijdens deze 9 wonderbaarlijke maanden.

 

Mijn naam is Linda Struijk, ik ben 48 jaar en moeder van drie kinderen.

Zelf heb ik ervaring met ziekenhuisbevalling en een thuisbevalling in water.

 

Ik woon in Zutphen, mijn werkgebied is Zutphen, Deventer, Apeldoorn, Lochem, Arnhem en wijde omgeving.

 

Copyright © All Rights Reserved